Ha még nem kérdezte meg magától, hogy miben segíthetné egy távolságmérő, akkor valószínűleg már épp itt az ideje. A gép hű a nevéhez és a távolságot méri, ám emellett terület és térfogat felméréséhez is roppant mód ideális.

Kicsi a távolságmérő, de erős…

A mai műszerek igazán apró méretet kaptak, hogy kompaktabb kiszerelésükkel még inkább növeljék a munka hatékonyságát. A pontos méréseket a már említett három területen hasznosíthatja, és precizitása mellett még a gyorsasága is példás. A beépített lítium-ion akkumulátornak köszönhetően órákon keresztül kiszolgálja az elvégzendő feladatai során. A modern kor vívmányainak és felfedezéseinek hála pedig egyszerűen, USB kábelen keresztül töltheti fel mérőműszerét. Hatótávolsága már fél métertől érvényesül, és különleges üzemmódjának segítségével folyamatosan feltérképezheti az adott távokat, magasságokat és területeket. Az összegyűjtött eredményeket pedig nem kell papírra vetnie, a gép maga számolja ki őket! Az utolsó tíz mérés eredményét pedig bármikor visszanézheti eszközéről.

Külsejét tekintve is páratlan!

A sötét helyeken is bátran bevethető, háttér világítással és többsoros kijelzővel rendelkezik. Az akkumulátor töltöttségi szintjét pedig állandóan ellenőrizheti! Külseje is rendkívül páratlan: váza annak megfelelően került kialakításra, hogy felvegye a harcot a kosszal, porral és természetesen a nedvességgel, ezért vízálló kivitelben is elérhető. A nyomógombos kezelés sem hagyja cserben a legváratlanabb helyzetben sem, valamint 0-40 °C közötti környezeti feltételek mellett az Ön által elvárt tökéletességet produkálja!